avfuktning
avfuktare 3 års totalgaranti
avfuktare avfuktning källare

EchoDry Combi II. Avsedd för temperaturer 0 – 20 grader.


Nya EchoDry Combi II har försetts med fler inställningsbara fuktnivåer, större luftflöde för förbättrad spridning av den torra luften, samt minnesfunktion för samtliga inställningar (vid återstart efter strömavbrott).

För hög luftfuktighet är en mycket vanlig orsak till dålig lukt och mögelproblem i sommarstugan, källaren, tvättstugan, garaget, husvagnen, båten samt krypgrunden. EchoDry Combi II håller luftfuktigheten på rätt nivå och är en effektiv och energisnål lösning på dina fuktproblem.


avfuktare källare

Bredd: 300mm, Höjd: 490mm, Djup: 190mm


6 olika fuktnivåer

EchoDry Combi har hela sex inställbara fuktnivåer i intervallet 45%–70%, vilket gör det möjligt att mera exakt anpassa luftfuktigheten till önskad nivå.

Detta i kombination med att den avfuktar lika bra vid +1°C som vid +20°C gör att EchoDry Combi II löser fuktproblemen i de flesta miljöer.

Avfuktningskapacitet i jämförelse med traditionella avfuktare

avfuktare

Till skillnad mot vanliga avfuktare med kompressor och "freon", bibehåller sorptionsavfuktaren EchoDry Combi II större delen av sin avfuktningskapacitet även vid mycket låga temperaturer. Vid +1°C och 70% relativ fuktighet avfuktar EchoDry lika mycket som en kompressoravfuktare gör vid +20°C.


avfuktning

Utökad Garanti

Bästa kvalitet skall ha den bästa garantin. Därför utökar vi nu garantin från två till TRE år (fr.o.m. 31 augusti 2015). Garantin är en totalgaranti som gäller alla typer av fabrikationsfel.

Ladda hem broschyr

Ladda hem bruksanvisning

3.290:-